6 t/m 12 jaar - Basketball'sCool/Competitieteams

Basketball’sCool

Bij Basketball'sCool trainen kinderen van 6 t/m 12 jaar. Omdat we de Basketball’sCool trainingen op meerdere dagen in de week geven, kun je helemaal zelf weten wanneer jij langskomt. Kom je de ene week op donderdag en de andere week op zaterdag, geen probleem. Iedereen is altijd welkom, zelfs als je meerdere Basketball'sCool trainingen per week wilt volgen. Basketball'sCool gaat volgens het STAR principe: Sportiviteit – Teamwork – Acceptatie – Respect.

  • Donderdag 17:30 - 18:30 uur in Sporthal Nieuw Welgelegen.
  • Vrijdag 16.30 – 17.30 uur in Sporthal Lunetten (girls only)
  • Zaterdag 9:45 - 10:45 uur in Sporthal Lunetten

Afhankelijk van de animo komen er in de loop van het seizoen meerdere trainingsmomenten bij.

De eerste keer is altijd gratis! Na deze proeftraining, kun je doorgaan door een strippenkaart aan te schaffen, deze kost €30 voor tien keer. Kom gewoon naar één van de trainingen en koop een strippenkaart bij de trainer (wel graag gepast geld meenemen).

Je kan dus gewoon langs te komen en hoeft je niet aan te melden. Mocht je toch meer willen weten, mail dan naar jeugd@cangeroes.nl

 

Competitieteams

Cangeroes heeft zijn jongste competitieteams in de leeftijdscategorie U12 (under 12 – oftewel kinderen onder de 12 jaar). Indien er genoeg animo is, is er de mogelijkheid om ook een U10 (under 10 – oftewel kinderen onder de 10 jaar) wedstrijdteam op te zetten. Wedstrijdspelende Cangeroes trainen één of twee keer in de week.  Meestal in Sporthal Lunetten, maar in sommige gevallen ook nog ergens anders in Utrecht. Om een keer bij ons te komen kijken, kun je een proeftraining aanvragen via het #proeftrainingsformulier jeugd. 

 

Contributie seizoen 2016-2017:

Team

Contributie

Mix U12-1

€ 295

Mix U12-2

€ 242

Voor het overzicht van de trainingstijden seizoen 2016-2017, ga naar overzicht trainingen.

 

Skills training

Elke vrijdag van 17.30 tot en met 19.00 zijn alle jeugdleden van Cangeroes welkom in Sporthal Lunetten om deel te nemen aan de Skills training. Dit is een training waarbij er aan alle technische vaardigheden van basketbal wordt gewerkt, zoals dribbelen, passing en schottechniek. Aanmelden is niet nodig, je kan gewoon naar de hal komen!

  • Vrijdag 17.30 - 19:00 uur in Sporthal Lunetten